Защо Лорекс - Спед ООД

Ние Ви гарантираме бързо обслужване, коректност и висок стандарт на услугите. Разполагаме с високо квалифициран персонал, притежаващ дългогодишен опит в областта на международния транспорт.


Благодарение на услугите на Лoрекс- Спед ЕООД в сферата на международния транспорт, вътрешния транспорт и спедиция, клиентите ни получават следните предимства:

 

• Оптимизират бизнеса чрез нашите транспортни услуги
• Съкратяват цикъла на доставка на международни и вътрешни товари
• Контролират своите вътрешни логистични процеси
• Намаляват разходите си за транспорт, материални запаси
• Постигат по-бърза и по-евтина обработка на документите

Предимствата, с които се ползваме и които осигуряват качествената ни работа са отлично квалифицирания и мотивиран екип, доброто познаване на местния и чуждия транспортен пазар, индивидуалния подход, както и разнообразието от съпътстващи услуги.

Акцентирайки върху индивидуалния подход, коректността и професионализма в работата ни, сме успели да си извоюваме авторитет сред нашите клиенти и партньори от страната и чужбина. Поддържаме го благодарение на качеството и конкурентостта на предлаганите услуги, експедитивния и гъвкав начин на работа, както и сигурността на доставките.

Екипът ни е висококвалифициран, с богат опит и работи съвместно за да осигури компетентна информация в помощ на клиента и да му предложи най-доброто индивидуално решение, като се използват подходящите транспортни схеми и съпътсващи ги услуги.

Нашата основна цел е поддържането на високо ниво на качеството, като критерий за добре свършена работа са доволните ни партньори.

Проучваме постоянно нуждите на нашите клиенти и целим да им предложим адекватни решения, съчетани с конкурентни цени и условия по транспорта.

В съвместната работа с нашите доставчици ценим коректността, професионализма, високото качество и се стремим да им отговаряме със същото.

Имайки предвид нарастналите потребности на пазара, Лорекс - Спед ООД осигурява широка гама от сигурни и надеждни услуги в сферата на международния автомобилен транспорт. Стремим се да предложим оптимални транспортни схеми и цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите.

Поддържаме информация за местонахождението на превозните средства във всеки един момент и момент и реагираме своевременно при възникване на необичайни ситуации.