История

„ЛОРЕКС –СПЕД” ЕООД гр. Кюстендил започва своето начало от 1998 г., като приемник на ЕТ Николай Янакиев - гр. Шумен . От месец август 1998 г. е регистрирана от Министерството на транспорта за извършване на международен автомобилен превоз на товари, с лиценз № 7056./10.08.1998 Основна дейност на дружеството ни е извършване на спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина . То е създадено с цел да обслужи всички потребители по максимално най-бързия и ефективен начин, по всички техни логистични, транспортни и митнически въпроси, изникващи във Вашето ежедневие.

Ние сме млад и амбициран екип, който Ви предлага дългосрочно партньорство и сътрудничество, базирано на лична всеотдайност и коректност, с единствената мисъл Вашият товар да пристигне невредим и навременно при Вас или Вашият получател.

Предлагаме Ви 24 часова информация за Вашата стока, като във всеки един момент Вие бихте могли да знаете къде се намира тя и след колко време ще бъде на разтоварен пункт.

Работим със собствен транспорт.Разполагаме с: 4 влекача,4 прицепа ( два броя с вместимост 95куб.м., 23т. товар и с дължина 13.6м.и два броя с вместимост 105куб.м., 23т. товар, височина 3м. и с дължина 13.65м ), 1 фургон (дрехарка – за товар до 3.8т. ), 2 соло бордови ( за товар до 4.2т. ), 2 полу-ремаркета ( с вместимост до 90куб.м. и товар до 22т. ), 1 микробус – лицензиран ( с вместимост6куб.м. и товар до 1 т. ). Дружеството разполага със собствена техническа база, намираща се в с. Ябълково Кюстендилско ( разположена върху 15 дка, за обслужване на автомобилите, собствени гаражи и складово помещение ).Офисът ни се намира в централната част на гр. Кюстендил и е оборудван с най – новата техника за съвременни връзки и телекомуникации.

В продължение наповече от 10 години „ЛОРЕКС –СПЕД” ЕООД се стреми да печели клиенти преди всичко като предлага качествени услуги на конкурентни цени и перфектно обслужване.

Екипът ни включва млад и висококвалифициран персонал, който използва професионалните си умения и опит за разработването на решения отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент. Днес „ЛОРЕКС –СПЕД” е една от динамично развиващите се транспортни компании в югозападна България.