За нас

  • Лорекс - Спед ООД е създадено през 1998 г. През м. август 1998г. е регистрирана от Министерството на транспорта - притежава лиценз № 7056/10.08.98. От 2004 год е член на Съюза на международните превозвачи.
  • Основна дейност на компанията ни е извършване на международен транспорт и спедиция, превози в страната със собствени и наети транспортни средства, както и експресни транспортни услуги, превоз на групажни пратки о опасни товари, спедиторски услуги и консултации.
  • В продължение на 10 години Лорекс - Спед ООД се стреми да печели клиенти преди всичко като предлага качествени услуги на конкурентни цени и перфектно обслужване. Днес тя е една от динамично развиващите се транспортни компании в България според обема на превозените товари и постоянно увеличаващия се брой на съвременния автопарк от превозни средства (12 бр. автомобили от 5 до 120 куб). За последните няколко години, дружеството ни подобрява постоянно своята позиция на пазара за международни тежкотоварни превози, поддържайки висока репутация със своята надеждност и качество на предоставените услуги. Компанията ни е в процес на постоянно развитие като реализира над 20% годишен ръст през предходните 5 години.
 

 

  • Фирмата разполага със собствена техническа база, разположена в с. Ябълково, Кюстендилско, в непосредствена близост до първокласен път Е79, за обслужване на автомобилите, собствен гараж, складови помещения и сервиз.
  • Офисът ни се намира в централната част на гр. Кюстендил, бул. 'Македония' 2 и е оборудван с най – новата техника за съвременни връзки и телекомуникации.
  • Екипът ни включва млад и висококвалифициран персонал, който използва професионалните си умения и опит за разработването на решения отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент.